104.

tjahtjah bloggen. sista dan i london dåvaa. fattar knapt de e sant alltsåe. shit.
 
jah ida då hihi. 
 
nej, nu ska jag laga mat och städa det sista i rummet. 

103.

ett lite kort inlägg. var tvugen att avsluta en superb utekväll med att gå hem pga värk i min impulspiercing för någon timme, men upplevde iaf bästa förfesten på mycket länge. nu värmer jag gårdagens mat och tänker se färdigt lotr och gråta inombords att jag inte gick till premiären, efter att en vän visat massa videos + autografer från när han var där.. nu blire kräng av kycklingfile, potatisklyftor och massa bearnaisesås. min dator dog ju för någon dag sedan, men kan lyckligtvis utnyttja roomies dator två dagar till tills hon flyttar hem. sedan vet jag inte vad jag ska ta mig till.. kommer med största sannolikhet skaffa mig en ipad när kan kommer hem iaf!

såg wicked i förrgår, var amazing. satt längst fram i mitten och betalde inte mer än de som satt längst bak (och de såg ingenting i princip). på måndag ska jag på phantom och på tisdag ska jag försöka få biljett till lejonkungen, annars blire sea world. om mindre än en vecka bär det hemåt.. sedan blir det nog jorden runt i mars-apri till junil. nattinatt au revoir

102


tjah bloggen!

min kära (hosthost) dator är död, vilket jag faktiskt anade skulle hända. konstigt att den inte gått sönder tidigare, med tanke på att jag haft den i snart två år. rekord! kommer inte ihåg vad jag skrev senast. har i alla fall endast cirkus en vecka kvar i london. fattar INGENTING, tiden går otroligt snabbt. har äntligen köpt en biljett till phantom of the opera. är väldigt peppad, förstår knappt att jag ska se den. har velat göra det i år! imorgon ska jag upp tidigt och dra till wickeds box office och försöka få tag på en biljett till morgondagens föreställning.

idag har jag varit mer aktiv än jag trodde, med tanke på att jag mått sisådär på grund av förkylning. har varit iväg på 1 timmes massage vilket var välbehövt och fick även mina ögonbryn trådade. fy vad det gör ont, tårarna bara rann. men lätt värt. sedan tog jag mig en impulstur på westfield (stortstort shoppingcenter) eftersom jag bytade tåg vid stratford där det ligger. blev impulsinköp av smink, glittriga strumpor från urban som matchar min glittriga kjol samt ett startkit med rengöringsprodukter från dermalogica.

vad har jag mer gjort den senaste tiden.. har besökt harry potter studio (amazing, förstod knappt jag var där. kunde inte släppa allt. men har en massa bilder iaf), spelat bingo två gånger, åkt karuseller på winter wonderland, gått crazy på oxfordstreet och shoppat loss lite för gårt, köpt ett par finfina dms från orginalbutiken här i camden, besökt två bakluckeloppisar, handlat julklappar, sett black keys + maccabees i birmingham, skrivit färdigt cv och börjat leta jobb i sverige, dansat hela natten till dj-set från en blurmedlem, råkat hamna på emoklubb osvosv.

nu ska jag fortsätta lyssna på soundtracket från filmen les amours imaginaires (http://www.youtube.com/watch?v=jWFb5z3kUSQ&list=PL542056E97C4F50D4&index=8) och försöka börja städa och eventuellt packa ner lite grejer. ångest ångest. bara alla mina skor kommer ta en väska. tror inte jag får med mig mer än hälften av grejerna hem.

hade fint, skriver snart igen förhoppningsvis.

RSS 2.0