87.

är världens sämsta bloggare, i know. men denna veckan har varit SJUKT HEKTISK. har haft fullt upp med förberedelserna inför nyöppningen av stället jag börjat jobba på samt de dagar som vi haft öppet hittills. gratis mojitos är visst någonting som lockar vääldigt mycket folk. öppningsdagen jobbade jag från klockan 10 på morgonen till 2 på kvällen med 20 min rast. helt sjukt. fastän de tagit in extrastaff så var vi underbemannade. jag tillbringade en hel kväll med att diska glas och ställa tillbaka dem i baren. själv. jag kan inte ens beskriva med ord hur jobbigt det var, är förvånad att jag överlevde. det jobbet jag gjorde borde egentligen ha gjorts av 2-3 starka killar. idag har jag som tur är varit på golvet och serverat, samt att det inte varit allt för busy som tors-lör. de kvällarna var galna. vår manager slutade igår också, vilket han meddelade genom att skicka nycklarna i en taxi. så för tillfället har vi bara en supervisor som jobbar ihjäl sig och ingen manager eller assistant manager alls. är också chockad över att stället faktiskt blev klart i tid. en timme innan öppning var det en otrolig röra och ingenting var klart. allting blev i princip gjort den sista timmen, men det blev klart i alla fall!

ikväll och imorgon är jag ledig. ska bli obeskrivligt skönt! är nästan att jag vill ställa mitt alarm bara för att kunna stänga av det och sova vidare. idag råkade jag sova mig igenom mitt alarm och vaknade 5 minuter i 1. jag skulle börja jobba vid 1. har nog aldrig gjort mig redo så snabbt. blev bara 10 minuter sen vilket jag är väldigt imponerad över om jag får säga det själv. nu ska jag kränga nöt kräm (tack syster!!) och se om ett avsnitt av min framtida man sherlock. en på jobbet är lika besatt av den serien som jag är. imorgon måste jag städa. och tvätta. har i princip inga rena kläder. har inte haft tid att göra mer än att jobba och sova under hela veckan, så får ta tag i det imorgon. ikväll ska jag bara chilla, vilket jag verkligen är värd! förutom mitt nya jobb så har inte så jättemycket hänt på senaste tiden. suger att jag jobbar helg, men ska förmodligen ut på torsdag om jag får tag i någon som vill joina mig. har inte gått ut på hela veckan så känner att det verkligen är dags. ursäkta för yrheten i detta blogginlägg, men min hjärna fungerar inte riktigt för tillfället. är sämst på att fota. men nedan kommer lite bilder.

(skulle postats igår men internet krånglade så fick bli idag ist)

86.

idag spenderade jag hela dagen i en säng med utsikt över pentonville prison fram till klockan 18, lyssnandes på musik blandat med några avsnitt av något jag tror hette trailer park boys (superkul). nu sitter jag och försöker få in alla 30 cocktails i huvudet inför imorgon. jag hoppas att det går bra. händer väldigt mycket nästa vecka, kommer bli kul men samtidigt vara väldigt häktiskt. bland annat förberedning inför samt öppning av puben jag ska börja jobba på, syster på besök, kompis spelar, pubrunda med e i camden osv osv. ska försöka börja uppdatera här lite bättre + börja använda mina kamera igen. är (nästan) alltid roligt att kolla igenom bilder på kameran efter en kväll ute. nu ska jag fortsätta plugga cocktails samt äta upp det sista av min pasta, salamiskivor och tomatsås.

85.

mycket har hänt sedan jag skrev sist! har varit tvungen att sluta jobba på camdens bästa pub med bästa och softaste cheferna, kunderna och kollegorna. de kunde bara erbjuda mig 2 skift i veckan från och med efter jul, så nu har jag påbörjat träning för att börja jobba från och med nyöppningen av deras konkurrent gatan över. kommer sakna dem på min förra pub väldigt mycket, men det var en galen tid (ni vill inte ens veta) så är med närmare eftertanke bäst att jag går vidare, trots att det bara är till puben några hundra meter bort. har 30 cocktails att lära mig till på måndag. har rätt så mycket ångest eftersom min plan att lära mig alla idag sket sig då jag råkade somna efter att ha "vilat ögonen lite" i sängen och sovit i 3 timmar. missar petekonserten idag också, men nevermind. ikväll ska jag ut, ska bara ta bort gårdagens smink, försöka dölja min dåliga hy så mycket det går (den är hemsk pga dålig mat, londonklimatet och min dåliga vana att däcka med smink på), sätta på mig min hatt och få i mig några white cider, sedan är jag redo!

var ute igår i princip nykter för första gången, vilket var en minst sagt udda upplevelse då alla utekvällar hittils har varit GALNA. då sista stället stängt vid 3 (tidigt, men dock en vardag) tackade jag nej till vad jag förmodar hade blivit en galen efterfest. istället hade jag vad jag tror är den finaste kvällen i london vilken innehåll massa lyssnande på skitbra band på lpskivor som jag inte ens hört talas om, någon psykad kortfilm och massamassa prat till klockan 7 på morgonen. fick finaste presenten också, en signerad affisch med ett av mina favoritband. visar er sen. nu måste jag börja fixa mig och börja dricka så jag slutar ha ångest över cocktailsen jag måste lära mig. hörs bloggen!

RSS 2.0