23.


ovärda bilder från när jag var ute med penny (ja, jag har äntligen en kamera igen!!). värt är dock att jag ska till sthlm imorgon. impulsåker dit utan resa tillbaka. ska bli f1 ql.

22.

min näsa är helt fuckad. svullen högst upp och gör asont när jag rör vid det. såklart gör jag det hela tiden. undrar vad som hänt.

21.

har ÄNTLIGEN skannat in mina bilder från i somras. de är otroligt fina. ska bli kul att framkalla fler med tiden. dock är det synd att det är så otroligt dyrt. men lätt värt.

älskar denna bilden på fina helena

20.

har visst glömt en av mina engångskameror i dublin. craig har lovat att fota de sista sjutton bilderna och sen skicka tillbaka den till mig. ska bli askul att framkalla dem sen. nu ska jag och syster kränga ikeakorv med bröd!

19.

är otroligt dålig på val. speciellt när det handlar om saker som kommer påverka och forma min framtid stort. ska jag jobba kvar där jag bor, flytta till stockholm och bo med vänner eller vara extra impulsiv och dra utomlands (dublin). lär väl få dra lott eller något för att bestämma mig! nu ska jag fortsätta med mitt maraton av dokumentärfilmer. en per natt att somna till.

18.

har använt min nyaste hårförlängning en gång. den är sjukt lång, går längre ner än det som visas på bilden (som förövrigt är jättedålig jag vet. saknar en kamera) vet inte riktigt vad jag ska tycka. ibland älskar jag den och ibland hatar jag den.

17.


dagens

+ hittade en asfin svart polyesterskjorta, senapsgul oversize manchesterskjorta och svarta skor på loppan i höganäs för 45 spänn
+ the drumsbilderna har äntligen kommit! älskar dom
+ fick reda på att jag med 100 procents säkerhet kommer få jobbet jag vill ha

- har massvis att göra, tiden räcker inte till
- jag är fattigare än någonsin

16.

tror det var över en månad sedan jag beställde tre finfina bilder från the drums spelning på debaser. hade helt glömt bort det. idag fick jag ett mail om att de skulle BÖRJA framkalla bilderna. så det lär dröja en vecka till. inte vidare bra service med tanke på det dyra priset. men den som väntar på något gott.

2010-12-12 - THE DRUMS från Debaser Slussen¨

2010-12-12 - THE DRUMS från Debaser Slussen

2010-12-12 - THE DRUMS från Debaser Slussen

15.

bäst. http://vimeo.com/17736399


14.

hittade en bild från i fredes (cornelia nordlunds). gillar adams pose. killen till vänster har btw ett grymt band vars instrument osv blivit stulna. därför har de ordnat en konsert den 2 feb med en del andra band där pengarna de får in går till att ersätta det som blev snott. lovade att komma dit och spendera mina sista ören!

13.

karamellte CHECK
franskbröd med ostkanter CHECK
honung & ost, philadelphiaost & ruccolasallad CHECK
p3 guld, svtplay CHECK

12.

min blogg på bloglovin finner ni här!

11.

i förrgår freakade jag loss i malmö. fick en nyvunnen vänskap och en cdskiva med mitt namn felstavat av en något avdankad babyshamblare. i förrgår var jag kvar tills kvällen och chillade rundor.

hittade precis ett fett födelsemärke på min axel som jag inte minns jag haft innan. trodde det var ett sår och började klia. nu har det börjat blöda också. mysigt.

drömde som vanligt massvis med konstiga och verklighetstrogna drömmar. bland annat drömde jag att mads mikkelsen sa "glida runt, hänga runt, låna pengar" i nån hollywoodfilm. nu ska jag ta bort mitt tre dagar gamla smink, ta lite nässpray och äta frukost.

10.


glömde att jag endast har en sugig webbkamera att ta bilder med. håret är i princip som tidigare efter färgningen. lite glansigare och lite orangrödare. gillart. nu har jag bråttom bråttom ner till stan innan jag drar till malmö.

9.

efter att ha impulsköpt världens finaste jacka (förrförra inlägget) gick jag in i en frisörbutik. kollade lite på hårtoningar för att möjligen hitta en med lite mer rött i än den jag redan har. slutade med att jag köpte en närmare orange färg. frisören sa att jag färgade på egen risk då hon hade rått mig att göra en blekning före. aja. bild på resultat kommer upp senare idag!

8.

har alltid trott att min mobil inte duger någonting till när det gäller mer avancerade saker än att smsa (möjligtvis mmsa). av en slump hittade jag en funktion som kan ladda upp bilder på facebook. AMAZING!! min mobil klassas inte längre som från stenåldern utan ungefär tidig medeltid.

7.

fick precis min mobilräkning. med andan i halsen öppnade jag den. 70 fucking kronor!!!!!!!!!!!!!!! jag som hade både ringt och smsat ett tiotal gånger under min vecka utomlands. detta är inte möjligt. någonting måste blivit fel.

kollade datumet. räkningen gällde fram till dagen innan jag drog till dublin. längtar inte till nästa månad.

6.

jag älskar second hand. att fynda kläder som "ingen annan har" känns så mycket roligare än att shoppa loss på t.ex. h&m. dock tycker jag hela grejen med second hand försvinner när allt fler affärer börjar ta överpriser. enligt mig ska second hand vara just billigt! därför besöker jag vanligtvis endast butiker jag vet inte tar överpriser. idag gick jag förbi en av de där dyra secondhandaffärerna, där personer lämnar in sina kläder för att sedan få betalt när de säljs. hittade av en slump VÄRLDENS FINASTE KAPPA. helt otroligt vacker 60-talskappa i mocka tillverkad i min hemstad helsingborg. provade den och den passade perfekt. kollade på prislappen och mitt humör sjönk till botten. dock stod det en litenliten text på själva prislappen, något i stil med "något prissänkt på grund av hål". letade efter hålet och efter ett tag hittade jag det. var verkligen obetydligt litet, högst en millimeter på ett ställe där det knappt syndes. gick fram till kassan för att förbereda mig att pruta som aldrig förr. frågade först vad priset blev på grund av hålet. utan mycket eftertanke sa hon ett pris som var ungefär en fjärdedel av vad som stod på prislappen. taget!, sa jag.


5.

saker jag inte vant mig vid efter att ha flyttat till lägenhet

- finns ett sjuvåningshus tvärs över gatan som ser rakt in i mitt rum. glömmer alltid bort det när jag byter om
- här är det lyhört, vilket jag inte tänker på när jag får för mig att skrikasjunga AND I WAS LIKE BABY BABY BABY OH (eller som killen ovanför som sjöng fairytale - alexander ryback. lät iaf riktigt bra till skillnad från när jag sjunger)
- att låsa. låste aldrig dörren i vårt förra hus.

4.

man: vad fin du är
jag: ehtack...
tystnad
man: sjunger du?
jag: haha nej
man: jaha. trodde det var dig jag såg framträda på på spåret. elin tror jag namnet var
jag: nej då såg du nog fel
elin ruth sigvardsson

3.

en halvtimme kvar tills jag ska vara nere i stan. känns otroligt ovant att inte vara ute i sista minuten och springa runt med andan i halsen som de flesta gånger jag har en tid att passa. jaha, vad gör man nu liksom. bedriver tiden med att skriva detta blogginlägget och frenetiskt kolla om en viss person är inne på fbchatten. vet inte riktigt om jag kan njuta av att ha såhär mycket tid över. nej, vad jag svamlar. nu bär det iväg i pensionärstakt.

2.

hatar att man inte kan ta kontroll över sina känslor. vad mycket enklare allt hade varit då. hatar det jag känner nu, då man hela tiden skiftar från att innerligt känna någonting till att i nästa stund känna det precis motsatta. för tillfället vet jag inte vilken av dessa sorts känslor som kommer bli bestående. antingen kommer jag gå vidare relativt smidigt, minnas det som var och flyktigt fundera över vad som möjligen skulle kunnat ske, men ändå veta att det är bäst som det blev. eller så kommer det göra ont då jag saknar och önskar saker blivit annorlunda. jdiowfhjuiqwefjiowe

1.

okej. jag byter blogg lika ofta som vissa byter pojkvänner. men pga reblogningar av så många bilder försvinner det jag skriver på min tumblrblogg. därför bestämde jag mig för att starta denna för att (nästan) endast skriva i.

RSS 2.0