40.

Johnny Depp in the movie Cry Baby. Kill me now.
snygg? ja

39.

jag suger på att blogga. 

just nu längtar jag bara till att ta lunch. har bestämt mig för att bli lite nyttig och inte äta varma mackor med femtioelva kilo ost och kaffe choco varje morgon. så idag blev det ett äpple och en vanligt kaffe med mjölk istället. om en timme och 11 minuter tänkte jag kränga lax, gräddsås och pressad potatis mhm.
längtar redan TILL helgen då det blir partyparty i malmö. och i denemark. (lovis bild)

38.

drömmer massvis om nätterna för tillfället. det är så himla fascinerande vilka historier och miljöer man fantiserar ihop. vissa av mina drömmar är otroligt fina. ofta är de i orealistisk spirited awaystil eller fullt verklighetstrogna vilket gör att jag ibland inte vet om jag drömt vissa saker eller om de hänt på riktigt. det vanligaste jag drömmer är dock om katastrofer. har varit med om ett tiotal krig, sjäkvmordsbombningar och naturkatastrofer. inatt drömde jag en ytterst orealistisk dröm. jag halsade öl som aldrig förr (kan inte dricka snabbt) och drog upp en bil som fallit ner i vattnet med bara händerna (är tyvärr inte lika stark som pippi).

längtar tills det blir fint väder.  förhoppningsvis blir det lite vår nästa vecka. då ska jag övernatta i fyren och vårskrika i skogen a la ronja.

37.

sitter framför datorn på jobbet, rätt trött efter (som vanligt) för lite sömn. för tillfället önskar jag att jag vore en dagmäniska istället för nattmänniska. har en kaffemaskin precis framför mig. och en nyckel som ger mig gratis dryck i fickan. jag som bestämt mig för att endast dricka en kopp vanligt kaffe per dag. det går dock inte så bra för det är obeskrivligt frestade att trycka på knappen för kaffe choco istället.

förra året bestämde jag mig för att ta ett sista riktigt festivalår och besökte sex festivaler. förstår faktiskt inte hur jag tänkte med att sluta festivala. nej, åtminstonde ett år till får det bli! har redan köpt biljetter till tre festivaler i sommar. så hittills hittar ni mig på emmaboda, hultsfred och siesta. har en festivalbiljett till arvika till salu om någon vill köpa billigt.


hultsfred är nog den festival jag ser fram emot mest för tillfället. har alltid haft askul där.
ska bli kul att träffa dessa fina killarna igen. (bild: jonathan)

36.

jag har aldrig varit något jättestort kentfan eller så och må vara lite efter, men utan dina andetag är ju fantastiskt fin.

35.

idag fick jag hjälp med att få insikt angående en sak jag borde tänkt på tidigare. jobbigt att för första gången inse hur det egentligen ligger till, men ju tidigare desto bättre. tack! nu är det slut med naivitet och överromantiserande. för övrigt är jag otroligt trött på min frisyr. har varit utan större förändring i år nu känns det som. dock borde jag färga det igen snart. var nog snart ett år sedan sist. älskar att mitt hår alltid får en orange färg när jag inte färgat det på länge. kanske borde sluta färga det och bli blond. fast nej. får ta och börja använda min aslånga hårförlängning jag inte vågat använda än. nog svamlat för idag hej.bakis tjej i malmö. bild: helena

34.

sitter på jobbet, lyssnar på regnet och underhåller mig med att försöka komma ihåg vad jag fick i 20årspresent.

massa money
sminkväska
duschgel
mascara
camembertost
mögelost
massa kex
öl
presentkort på systemet
chips
asfina skor
nattlinne
morgonrock
kokbok
telefon till skype
hårspray
choklad

 


33.

som vanligt klantar jag till det och råkade ta bort allt jag skrivit precis innan jag skulle publicera. det enda jag orkar återge är mina sista meningar: hörde att det skulle bli 10 grader på söndag. PLUSGRADER! kan omöjligt stämma. i så fall är jag den första att ta på solglasögonen, gå utan jacka och låtsas det är sommar.

32.

minns inte när jag bara var hemma och tog det lugnt sist. därför känns det extra skönt att tillbringa resten av dagen i sängen med ost, kex, tårta, cola och film. älskar livet just nu!

31.

idag blev jag grundlurad på jobbet. min arbetskamrat busringde till telefonen och sa på danska att 7 bussar var påväg från köpenhamn för att få grottvandring om två timmar. jag fick lite smått panik där ett tag. tips på hur jag ska ge igen välkommnas. idag är jag slitnare än någonsin. stackars de som snart kommer hit för att umgås med mig.


guidade min första grottur idag. var lä och kändes som 20 grader i solen. f1 vare!

30.

ojråe. nästan glömt bort jag har en blogg. fyllt 20 i helgen som spenderades i malmö. kändes lite konstigt när jag bakfull själv gick in och köpte tre öl på min födelsedag för mina sista pengar. annars såg jag två konserter (jj och the vaccines) som var grymma. får börja bli lite duktigare här. på tisdag blir det interpol i köpenhamn vilket ska bli skitskoj! dock behöver jag nån att gå med då mitt sällskap (som jag för övrigt fick biljetten av, tacktacktack!) inte längre kan följa med. hör av dig om du vill köpa en biljett asbilligt.

skål!

RSS 2.0