94.

borde egentligen ligga i sängen nu. sov från 11-17 idag så vet då inte hur jag ska lyckas somna så tidigt. är väldigt stolt över mig själv att jag sagt nej till både dejt, hemmafest och utgång med housemates idag då jag vet att jag skulle vara en zoombie på jobbet imorgon eftersom jag behöver gå upp vid 05.30. gårdagskvällen var rätt galen (som vanligt) så behöver vila upp mig lite så att jag orkar ta någon öl med tysken som kommer hit imorgon. känner mig  ensam i rummet när roomie är borta över helgen så imorgon ska en tysk couchsurfare ta hennes plats i rummet och underhålla mig! har dock en massa saker att fixa inför min greklandsemester på måndag. är väldigt peppad. så som det ser ut nu ska det vara 30 grader och sol hela veckan. nu ska jag kolla dark shadows och i alla fall försöka få lite sömn. 

tog med kameran ut igår men jag är sämst. enda bilden blev denna från efterfest 

93.

borde egentligen verkligen sova nu då jag ännu en dag ska upp klockan 05.30. vill inte att det blir som igår då jag råkade vakna tio minuter innan jag behöver gå för att hinna till jobbet. mirakulöst nog blev jag endast 10 sekunder sen vilket jag ändå är rätt stolt över. väldigt bra motion fick man av att springa hela vägen också, tur det var tidigt på morgonen och inte så mycket folk ute. de som såg mig lär ha fått sig ett gott skratt. efter jobb imorgon blir det utgång i kära camden, känns som det var år och dar sedan. först ska jag bara överleva ännu ett morgonpass på jobbet.
 
nedan följer lite bilder från min lediga måndag som spenderades med att gå längt kanalen till regents park, luncha där, sedan natural history museum samt shopping runt oxford street. känner mig väldigt duktig med en sådan händelserik dag. extra bra blev den med hej domstol i öronen, dock måste jag sett ut som en idiot som gick runt och flinade och skrattade för mig själv hela tiden. men det bjuder jag på. nedan följer de första bilderna som tagits med min nya kamera. nu ska jag dricka upp mitt te och krypa till kojs.
 
drog ner en stund till camden high street
 
började gå längst kanalen mot regents park
 
så himlans fint

hade inte sagt nej till att bo i någon av de husen. eller båtarna 
 
regents park

 
hittade en asfin del av parken som jag inte sett förut
 
 
där satte jag mig och tog lite lunch
 

krängde tonfiskwrap 
 
fick besök av en ny kompis!
 
så gullig!! hans kompis kom och hälsa på också

sen gick jag på denna fina gata för att leta reda på en tunnelbanestation
 
tog mig till natural history museum
 
 
 
besökte dinosaurieavdelningen och fick en konstig känsla av att vara med i jurrasic park
 
mötte en (nästan) livs levande t-rex
 
lämnade sedan museet

för att ägna mig åt lite shopping!

monki. självklart provade jag endast svarta kläder, fastän jag lovat mig själv att försöka bli lite mer färgglad
 
förutom monki blev det även besök på urban, topshop, cheap monday samt primark för spenderande av min ickeexisterande förmögenhet. sedan bar det iväg hem. älskar oxfordstreet under natten utan ett hav av turister
 
nu behöver jag verkligen sova. godnatt

92.

nu är hösten verkligen här. och jag älskar det! är verkligen ingen sommarmänniska. 16 grader och strålande sol är helt perfekt, önskar vädret kunde vara som idag hela tiden. funderar på att dra till regents park och hälsa på mina nya vänner ekorrarna och bjuda på lite goda nötter som de äter ur min hand. fast blir nog inte av då jag tänkte ta tag i lite tråkigheter istället. såsom att städa färdigt rummet och tvätta. sedan CHILLA.
 
dock tog jag en liten pause i en timme sedan förra meningen och skypade med först pappa, sedan johanna, penny och mamma vilket var månader sedan sist. nu ska jag försökta tvinga med en vän att gå till regents park och se solnedgången vid primose hill. hade gott alla! när jag kommer hem lägger jag upp alla fantastiska bilder jag har från min väldigt aktiva måndag.
 
fina soliga london!

91.

wtfwtf har hänt med denna bloggportals utseende är det första som slog mig när jag för första gången på månader loggade in för att väldigt impulsivt återuppliva min blogg. märks att jag varit borta länge! nu är jag tillbaka - på riktigt. har till och med (även det väldigt impulsivt) införskaffat mig en ny amazing kamera. äntligen ska jag börja dokumentera mitt liv här i london igen. nu jävlar!

har hänt så mycket den senaste tiden, vet inte ens vart jag ska börja. fick ett hjälp-sommaren-är-snart-slut-och-jag-har-inte-gjort-ett-skit-ryck för ett tag sedan. det har hittils bland annat resulterat i att jag dragit iväg på äventyr till manchester samt festivalen bestival alldeles själv. nästa vecka bär det av till den grekiska ön corfu för att chilla, sola, umgås med backpackers och förhoppningsvis komma underfund med vad jag vill göra i alla fall inom de närmaste månaderna av mitt liv. just nu är jag rätt lost. har dock väldigt mycket planerat den senaste tiden framöver!

nu borde jag verkligen sova för att hinna med allting jag har planerat att göra imorgon. om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte ens göra hälften.. tänkte i alla fall testfota lite med min nya kamera. bilderna kommer sedan åka upp här. kan inte vänta med att skriva av mig angående mina fantastiskt upplevelser både på bestival och i manchester. godnatt och hörs snart.

RSS 2.0