97.

snart 3 på natten och nyligen hemkommen från jobbet. efter att ha jobbat tre 17-02pass i rad har jag precis i vanlig ordning vänt på dygnet. idag har varit en väldigt intressant dag i mitt liv.. not. har dock lyckats med den största bragden på länge, nämnligen att för hand med en liten liten sopborste slitandes på mina knän i över en timme städat mitt rums heltäckningsmatta. detta är första gången denne blir städad sedan i maj. ett halvårs gamla matrester, smuts och damm har försvunnit och gjort att jag knappt känner igen mig längre. tänk att det gått så länge utan att någon har orkat ta tag i att köpa en damsugare. döm oss inte för hårt, det är endat nu i efterhand efter mitt evighetssopande som jag faktiskt insett hur skitigt det var här. 
 
efter mitt städande var jag tvungen att bege mig till jobbet. inte så mycket att göra som vanligt. dagen började med en väldigt "trevlig" chatt med en tant som klagade att hennes 1 timme gratis spel på en av de casinosajter jag jobbar för inte fungerade... för 3 dagar sedan och ville att den skulle starta om på nytt. hennes anledningar till varför hon inte kontaktat oss tidigare var väldigt intressanta och underhållande. satt och filade på ett nytt personligt brev inför kommande arbetssökande i sverige samt spelade yatzi mot min ipod toch (beroendeframkallande!!) och disskuterade erfarenheter av sjuka arbetsvillkor från london bland annat. tro mig, ni som endast har arbetat i sverige har ingen aning om hur bra ni har det!
 
lade inte så värst mycket tid ner på att arbeta som jag brukar göra, då jag redan sagt upp mig och inte får ut någonting av att hålla min statistik och kontakter på topp. har fortfarande min tävlingsinstinkt kvar, men var ju endast två dagar sedan jag sade upp mig så är säker på att den kommer ha tynat bort nästan helt tills min sista månads anställning är slut. nu ska jag försöka orka ta bort mitt smink och bege mig i säng. är ledig torsdag och fredag vilket ska bli väldigt nice. det enda jag har inplanerat hittills är fest, men kommer säkerligen hitta på någonting vettigt att göra under dagtid också.
 
dagens i-landsproblem 1: det är så kallt här i lägenheten att jag sover med mjukisbyxor, tshirt, varm ylletröja och är inbäddad under en filt och två täcken... men ändå ligger och fryser. det är nu man önskar att man hade en man att värma en. 
 
dagens i-landsproblem 2: har väldigt ont i nacken att jag knappt kan böja huvudet åt sidorna. inte blir det bättre av att jag knäcker den hela tiden också. 
 
slutgiltigen, vem hade inte uppskattat att få ett sådant här kort?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0