71.

fick jobbet på puben. är mycket glad över det. alla som jag hittills träffat och jobbat med har varit trevliga. har hört skräckhistorier om hemska chefer här i london, men ägarna till puben är tre killar på 26, 29, 29 år och softa (jobbar lite, minglar lite, äter lite och dricker mycket). första dagen på jobbet blev jag tillsagd att inte servera en av ägaren eftersom han var för full. nej men, tror jag kommer trivas där. för tillfället har jag ingenstanns att bo. har flyttat ännu en gång och ikväll ska jag och min resväska flytta igen (dock bara till rummet bredvid). snart hoppas jag att jag kan flytta in i rummet som jag väntat i veckor på att få.

för tillfället så segar jag som aldrig förr. om jag lämnar huset vet jag dock inte om jag kan komma tillbaka innan 10 ikväll för har ingen nyckel. ska duscha och hoppas jag vaknar till lite då. sedan ut och chilla i camden och kanske åka till oxford street. eller ikea hade varit roligt att besöka också, men det får nog sparas till en annan gång då jag har sällskap. kom precis på att jag inte har någon svensk laddare i detta rummet. och hittar inte min telefonladdare. snart kommer både telefonen och datorn dö. kan inte ens föna håret. känns bra. får ta och duscha nu och sega ännu mer tills det torkat. hörs

70.

lite uppdatering. hoppade av barskolan. kände att det inte riktigt var min grej. lärde mig mycket, dock känner jag inte någonstanns att jag vill jobba på någon av de klubbarna/barerna de erbjuder. jag har flyttat till london för att ha kul, om jag ska jobba och slita på något ställe som jag inte trivs på kan jag lika gärna göra det hemma för dubbelt så mycket lön. så igårkväll skickade jag iväg en massa cvn. ringde även upp en pub/kitchen vars annons jag sett, och de sa att jag skulle komma förbi idag. gick på intervju idag och det gick bra (hoppas jag!!), de skulle höra av sig om några dagar ang. trial. det bästa med det stället är förutom att vet verkar supermysigt är att det ligger 100 meter från mitt kommande hem i camden.

kom precis hem från min första konsert här! igår efter jag bestämt mig att hoppa av barskolan kollade jag efter lite konserter på lastfm, hittade ett band vars namn jag fastnade för, the dø. lyssnade en låt av bandet på youtube, som var riktigt riktigt bra. kollade in stället de skulle spela pås hemsida (nice ställe i shoreditch), och såklart var biljetterna slut. dock var det en tjej som sålde en biljett på lastfm, vars vän inte kunde gå. så vi gick dit tillsammans! sjukt bra konsert. älskar london mycket på grund av att det är minst 1-5 konserter varje dag som jag hade kunnat gå och se. iaf, sjukt sjukt bra. intimt och litet ställe, asgrym snygg finsk sångare. tror jag är lite kär i henne.

imorgon ska jag äntligen gå till winter wonderland. vill åka karuseller och äta/dricka juliga saker och få allmän julstämming (dock tidigt, jag vet men har varit pepp på att dra dit sedan det öppnade). sedan förmodligen ut med min blivande sambo! imorgon hoppas jag att vi kan flytta in i vårt rum i camden. vi ska iaf till the good mixer, efteråt ska jag äntligen på "dejt" med min bartender. nu ska jag fortsätta kränga i mig min 2.5 punds meal med två stora friterade kycklingvingar, massa pommes, majonäs och coca cola. nyttigt värre. godnatt och adjö.

the

69.

hello bloggen! i nästa vecka ska jag äntligen flytta till camden. dock har jag trivts väldigt bra på båda ställena där jag bott hittills, men kommer förhoppningsvis ha det lika bra där jag ska bo sen. idag är min sista lediga dag. börjar barskola imorgon, går den 4 dagar och om jag klarar den (vilket jag måste göra!!) får jag jobb direkt. dock är mitt mål att få jobb på en bar/pub i camden nära där jag bor, de flesta ställena barskolan kan erbjuda jobb på ligger i soho. men det är alltid en bra början och dom erbjuder en helt ok londonlön. igår var en rätt så sjuk dag. eller kväll rättare sagt. lyckades bli väldigt full trots att jag inte köpte någonting ute alls. fick berättat för mig att jag blev bjuden på massa öl av en jag spillt öl på. väldigt generöst, själv hade jag nog inte reagerat på samma sätt men jag kanske bad om ursäkt på ett väldigt övertygande sätt, vad vet jag! har 5 missade samtal från nummer jag inte har en aning om vilka de är från igår/idag. väldigt random. vet inte riktigt vad som hände igår men kul hade jag i alla fall. drog på efterfest till kings cross och var ett helvete att ta sig hem därifrån eftersom dlren inte fungerade, så tog både tunnelbana, dlr och åkte buss under samma resa! nu ska jag ta mig upp ur sängen och dra med mig joel som spelar på sin fina homer simpsongitarr från inlägget nedan till tesco. ska köpa sallad, cheesecake, läsk och säkert lite annat.

68.

det var en gång en kille som hette joel. joel hade precis flyttat från landet lagom till london och trivdes väldigt bra. det var dock någonting som saknades. en gitarr! glatt tog han sig till englands motsvarighet för claes ohlson (x1000) för att köpa en. han hittade en billig och fin gitarr, fyllde i artikelnummret på ett papper, gick till kassan och betalade. sedan ställde han sig och väntade exalterat på att sitt könummer för att hämta ut gitarren skulle dyka upp på displayen framför honom. efter lite väntan fick han äntligen hålla den i sina händer, dock i kartong. hittils var allting frid och fröjd. på tunnelbanan hem öppnade joel kartongen för att tjuvkika lite på gitarren. han fick en liten skymt av baksidan, som var svart. joel hade inte tänkt sig en svart gitarr, men var minst lika glad ändå. snart skulle kan komma hem och äntligen få ta några första ackord på sin nya, fina och oväntat svarta gitarr. väl där började han sakta ta upp gitarren ur kartongen. främst på gitarren stod det konstigt nog "the simpsons", men joel grubblade inte mycket över det. kanske det var märket på gitarren som hette så. när han fått ut hela gitarren ur kartongen fick han se framsidan. detta ledde till en smärre chock då denna föreställde............... homer simpson i underkläder!!!!! joels plan att få tjejerna på fall genom att spela lugna fina melodier gick helt åt stöpet då homer simpsons uppenbarelse får gitarrspelandet att bli en smula komiskt, med stor statistisk chans för skratt. (jag skrattade iaf så jag började gråta när jag hörde denna historien och ännu mer när joel väl började spela på gitarren. det jag skrivit är baserat på joels egen historia med reservation för eventuella faktafel).

joel och homer simpson rockar loss

67.

efter jag skrev föregående inlägg däckade jag med datorn bredvid mig och sov till halv 4. drömde om att jag och en kille som kunde göra oss osynliga sprang runt och gömde oss i ett stort gammalt hus för ett gäng onda häxor. till slut kunde jag bestämma över drömmen, typ göra magiska dörrar där jag ville när vi sprang runt och gömde oss. sjukt sjukt. ikväll ska min nyfunna gaydesignervän (han ska göra en klänning till mig!!!) ut igen och vill ha mig med men jag känner att jag redan kört slut på all min extraenergi. just nu är det enda jag kan göra att ligga i sängen och vila, men man vet aldrig. imorgon ska jag till någon julmarknadgrej i hyde park som heter winter wonderland. sedan till camden. måste bli frisk till imorgon! ska proppa i mig lite medicin, dock måste jag äta innan och har ingen mat. måste samla kraft för att gå och handla. är inte bra att vänta för länge med det så att jag blir hungrig, då vet man aldrig vad jag får med mig tillbaka hit. pusz

66.

okej, har känt mig sjuk sedan i tisdes men igårkväll bröt det ut totalt. var ute och firade att jag kommit in på en barskola (startar på måndag, går 4 dagar sedan får man jobb direkt!) och allting var superbra. gayklubbar i soho i mitt hjärta! i slutet av kvällen var jag så hes att ja... kunde knappt prata och de jag var med trodde att jag skämtade. har hostat hela natten och feberyrat så nyss kom de jag bor med in med en massa medicin eftersom dom "hör hur jag lider". lämnade mitt cv mest på skoj på ett ställe igår när jag var ute och fick en trial ikväll. dock tror jag inte jag kommer kunna ta mig dit eller till min dejt med min bartender i camden i mitt tillstånd. nu ska jag fortsätta vila, dricka te och försöka sova. sherlock ska hålla mig sällskap. SUGER att det bara är tre avsnitt ute. säsong 2 nu tack! hörs bloggen.

65.

okej, trialen var tråkig. riktigt tråkigt. fick plocka ut papper ur skokartonger och sätta i dom i visningsskor i butiken (fastän de redan var överfulla med papper) i över 3 timmar. obetalt var det också. jag hoppas dom inte hör av sig igen. idag missade jag min andra trial eftersom jag är sjuk. bor inte längre i älskade camden utan i poplar för tillfället. en kille här har träffat lady gaga (avis!). snart kan jag flytta in i rummet i camden. amy bodde visst mitt emot lägenheten. imorgon ska jag dra och lämna lite fler cvn. och besöka primark för att inhandla strumpbyxor och underkläder. håller tummarna jag mår bättre imorgon, just nu är min röst hesare än en 60-årig gammal storrökare.

64.

llite mer london i bilder

63.

mina 10punds dr martens!!

62.

chacha bloggen! ångrar lite att jag tog med mitt nr när jag la upp en "work wanted"annons på gumtree. de enda som ringt mig är en massa creepy killar. idag har jag shoppat. på topshop. tillbringade mer än 3 timmar där. nu ska jag dra och köpa vegetarisk thaibox (3:e dagen i rad), har inte ätit någonting idag. det finns så mycket annat att göra här i london så glömmer helt enkelt bort att jag är hungrig. sedan ska jag köpa billig cider och dra till mitt kommande hem här i camden och chilla med tjejen som bor i rummet nu! imorgon ska jag på min första trial. jag hoppas det går bra.
prova min splitter nya webbkamera av högsta kvalitet!

61.

igår var en väldigt bra dag. var inte ute kvällen innan (första hemmakvällen sedan jag flyttade hit!!) utan låg i sängen och kollade sunes jul och åt glass. iaf, igår kollade jag och karolina på ett rum här i camden och vi fick det!!!! sedan gick jag och delade ut några cvn på vägen tillbaka och fick två trials, en som waitress på en stor klubb/restaurang/m.m här i camden och en i en skoaffär. sedan förfestade vi och drog sedan ut till en pub bara 100 meter från där jag bor nu som jag tror vi kommer bli stammisar på. sedan drog vi ut i shoreditch, köpte bagels, sedan hamnade jag på efterfest i ett nice kollektiv. idag var det ett helvete att ta sig tillbaka hit till camden eftersom northern line inte gick från de flesta stationerna. men efter typ 30-40 minuter hittade jag äntligen ett ställe att åka ifrån! nu har de stängt ner hela linjen så är glad jag tagit mig hit. men iaf, två trials och bostad på samma dag. börjar känna mig riktigt pepp!

dock har jag ingenstanns att bo från och med tisdag och ca en vecka framåt. vet inte alls vad jag ska ta mig till men det löser sig förhoppningsvis. flyttar in i rummet om en vecka typ. vill dock inte lämna där jag bor nu, här är asnice. endast 1-2 min från camden town station. rummet jag ska bo i ligger 10 min härifrån så det är också skitbra. nu ska jag äta min överfulla vegetariska thai-take away box. sedan blir det nog puben igen! imorgon är min sista dag innan trialsen så hade tänkt ta en hel shoppingdag. bye for now!

60.


lite bilder från min första dag/kväll i london. igår blev det inga bilder alls. chillade i shoreditch hela dagen, tog mig sedan tillbaka till camden för att kränga thaimat + glass kollandes the walking dead i sängen. väldigt bra bakisdag! nu ska jag köpa en 10 punds mobil och sedan dra till brick lane.

59.

framme i london! eller kom rättare sagt hit vid klockan 8 i morse. sov två timmar inatt, tog tåget och stressade (i onödan) upp mig eftersom jag endast hade ca. 10 min på mig att checka in mitt bagage, som för övrigt hade en hel del övervikt som jag dock inte behövde betala någonting för som tur är. har ont överallt efter att ha gått rundor med ett handbagage samt en FULLPROPPAD stor resväska och en backpackerryggsäck på ryggen. ändå rensade jag ut en hel del bland de grejerna som jag ville ha med. bor i camden för tillfället hos emma i ett stort kollektiv. snart ska jag ut och kolla läget här runt omkring och få i mig någonting att äta. samt köpa massvis med energidryck så jag lyckas hålla mig vaken hela dagen, kvällen och natten ut. uppdaterar mer senare med några bilder från dagen också kanske. nu ska jag powernapa en halvtimme. uppdatering följer!

58.

har en alldeles egen dator igen!!
det har och ska fortsätta firas med att kolla massa filmer. har hittills sett sista hpfilmen (dåligt slut), the duchchess (tråkig trots att jag älskar filmer med fin miljö/kläder osv), the edge of love (rääätt så bra) , kronjuvelerna (okej för att vara svensk) och ett nytt downtown abbeyavsnitt (alltid bra!). nu ska jag börja kolla på ett avsnitt(ETT AVSNITT JOSEFINE LINNEA NILSSON, INTE FLER!!!) av den nya säsongen av the walking dead. sedan ska jag sy, börja packa inför london, städa, kolla igenom cv för sista gången, ta cvbild, färga håret (igen), paketera lite som ska skickas till traderaköpare och säkert en hel del annat som jag inte kommer på nu. adios

57.

har ÄNTLIGEN köpt flygbiljett!
håller ÄNTLIGEN på att färga mitt hår!

...nu så är det bara tusentals andra saker att ta tag i såsom att skriva covering letter (är dock ÄNTLIGEN precis klar med mitt cv), köpa dator (min inte ens ett halvår gamla dator har varit sönder sedan i somras), börja planera lite mer inför london, köpa på mig tonvis av proffs hårspray, komma på någon nice hallweenutklädnad osvosv

heja livet!

56.

håller på att samla mod till att köpa biljett till london. känns sjukt overkligt att jag ska dra iväg om mindre än en vecka. känns som jag inte har planerat någonting (i vanlig ordning). håller på att skriva engelskt cv nu vilket tar mycket längre tid än jag trodde. jag som trott att min engelska blivit bättre efter tågluffningen, men ack så fel jag hade.

snart så ska jag trycka på köp!!!!!!! (fortsättning följer)

55.




spenderade helgen i malmö.

54.

har funderat på att börja blogga igen ett flertal gånger, men har aldrig riktigt kommit till kritan med det. finns så mycket jag gjort sedan sist så jag har helt enkelt inte orkat sätta mig ner i lugn och ro för att teckna ner allt. var ju över två månader sedan jag skrev sist.

lite kortfattat:
sa upp mig från arbetet på berget
åkte och reste i europa över en månad och upplevde en heeel del. allting var perfekt
kom hem, märkte hur otroligt litet hbg är, chillat, umgåtts, inlett en vad det ser ut som nu misslyckad karriär som säljare på tradera och börjat planera inför london så smått osv

på tisdag smäller det!! förstår knappt att det är så kort tid kvar. har inte köpt flygbiljett än. men imorgon. till london då.

to do list för imorgon:
- köp flygbiljett
- packa ner traderakläder
- skriv cv + personligt brev på engelska
- hämta pass och idkort på polistationen
- hjälpa mamma bära upp världens tyngsta byrå till vår lägenhet
...om jag fortfarande lever efter det,
- städa
- dricka te
- prova mina nyinköpta kläder (känner mig otroligt tjejig men älskar att prova kläder jag köpt för första gången hemma framför min egen spegel)
- förbereda mig mentalt på att flytta på tisdag
- tvinga någon att färga mitt hår

önskelista för imorgon:
- intaga någon form av alkoholhaltig dryck med trevligt sällskap framåt kvällskvisten
- vakna upp imorgon med en nyklippt fin lugg och glansigt tjockt mörkbrunt hår (nu är min lugg fult klippt och mitt hår slitet och i någon blekt orangefärgad färg)

blir ju lite roligt, för nästa vecka kommer jag börja blogga från london! skriver mer om min ASNICEIGA tågluffning i ett senare inlägg. nu ska jag kolla oc, vilket jag börjat göra varje kväll, nostalgi. är på avsnitt 11, säsong 1 nu. 

oc-konstanteranden: 1. marissa är snygg 2. luke ser för snäll ut 3. ryan är rätt ful 4. seth <3 5. hur kan seth falla för superbitchigakonstiga summer?!

hörs

RSS 2.0