29.

kollade gamla diabilder idag. det var så fint. älskar lukten från duken och det klickande ljudet från diabildsmaskinen när bild byts. finns otroligt många bilder som är helt fantastiska! pappa är så duktig på att fota. han har massa bilder från de första hultsfredsfestivalerna. ska bli kul att kolla igenom dom. han har rätt många konsertfoton också, bla några jättefina a4bilder på bruce springsteen som han tagit i ungefär min ålder. nu ska jag sova. hade tänkt gå och lägga mig för 4 timmar sen men det gick ju som det gick med det.

28.

känns konstigt att arbeta mån-fre efter att knappt ha jobbat någonting det senaste halvåret. nu jobbar och sliter jag mer än någonsin! eller inte. har världens softaste jobb. imorgon ska jag till doktorn ang min mage. har blivit uppskrämd att det är lunginflamation men får hoppas det inte är så farligt. har dock obeskrivligt ont. längtar till helgen. främst nästa veckas helg. kom precis på jag fyller år nästa lördag! äntligen kan man beträda systemet utan att känna sig tillintetgjord. hörde nyss en röst genom internet som jag inte tänkt på hur mycket jag saknar förän nu. är smått deperimerad över att jag inte har någon mic på min dator.

27.

tror jag har hostat sönder ett revben. eller två. kan knappt andas utan att smärtan blir outhärdlig. kollar på malcolm in the middle och tycker synd om mig själv. funderar dock på att sluta eftersom det gör så ont varje gång jag skrattar. annars har jag klippt av mina kära festivalarmband. tyckte att det var dags. känns dock väldigt tomt på handleden.


checka in den perfekta luggen!! saknart. får ta och fixa min inom kort för i nuläget kan jag knappt se. helenas bild btw.

26.

failbilder

slisk. blä


"sluta stalka mig jävla paparazzi!!!1" (så ser man att jag håller kameran med vänsterhanden själv)

eh vemtroruattdueva? (underifrån bilder kan aldrig bli annat än fel)

25.

skrev nyss ett långt inlägg men tror jag skiter i att publicera det alltså. är så trött på facebook, bloggar osv för tillfället av okänd anledning. men mitt hat mot sociala medier försvinner nog snart. har varit sjuk sedan i söndes men på bättringsvägen nu. och är hemma!! så fort jag är frisk börjar jag jobba, här i skåne då. stockholm blir nog aldrig min stad. är glad att jag besökte stockholm ändå för kom till insikt med saker jag möjligen inte skulle kommit till insikt med annars, i så fall betydligt senare.

24.

har det supertrevligt här i stockholm. mycket har hänt sedan jag skrev här sist! var på arbetsintervju idag, får förmodligen jobbet. både jag, emelie och lukas kommer börja jobba på samma jobb i så fall. vi letar lägenhet för fullt också. att stanna i stockholm var verkligen ingenting jag planerat då jag köpte min 50kronorsresa hit, men allting blir ju som bäst när man är impulsiv.


nyvaken tjej. (sthlm, december)

RSS 2.0