54.

tänkte efter lunchen ta tag i att ladda upp lite fler bilder från sommarens festivaler!

pelle på wow

53.

vaknade upp ordentligt idag av en iskall dusch. tidigare så har duschvattnet här i skogen varit skållhett (vilket jag hellre föredrar), men inte idag inte. sedan skrattade jag mig till tårar till morgonpasset. nu sitter jag på jobbet och känner mig seg. är inte lång tid till jag åker nu. känns rätt så overkligt. satt och skrev en lista när jag åt frukost över saker som jag behöver ta tag i inför min tågluffning. den blev lång. har inte ens börjat en lista över saker jag behöver fixa inför london än. men ja, än finns det tid kvar. hoppas att jag kommer lyckas ha kvar "allting löser sig" mentaliteten inpräntat i hjärnan. nu ska jag ta segwayen ner till wärdshuset och äta fisk, hummersås och nypotatis.

52.

dagens outfit!!!!!!!!!!!!!!!!11
tagen med min fashionabla mobil från 07-08 (som inte alls saknar skal)


från hm: halsband (fejkklocka <3), shorts (nyinköpta från idag. älskar dem!), väska
lånat: strumpbyxor och linne
kavaj: urban outfitters
skor: nelly (10.5 platå mhm)
hattmözza: monki

hihi.

nej, men det var verkligen trevligt att gå runt i annat än jobbskjorta, träningsbyxor och vandrarskor för en gångs skull. blev en hel del shoppande idag, men har inte haft tid att köpa något nytt på hela året. känner mig otroligt ytlig, men jag älskar att prova ett nyinköpt klädesplagg hemma framför spegeln och inse att det sitter perfekt. som sagt, har inte shoppat på över ett halvår så är förmodligen därför jag är så exalterad. köpte skorna i föregående inlägg. de är faktiskt finare i verkligheten än på bild. sedan köpte jag även två par shorts, en oversizekavaj samt en kjol. var kanske inte så bra att gå runt i stan från norr till söder i flera timmar med feber och utan att ha ätit någonting. men det var lätt värt det. och så god kebaben var som jag åt när jag kom hem tittandes på brighton rock. konstig film, men gillade den. tror jag. nu ska jag fortsätta lyssna på i want to buy you something but i don't have any moneyyyyyy medan jag packar lite inför morgondagen.

51.

har redan minst 6 par liknande sådana här skor. dock inga med en klack på 7 cm. hade ett par liknande men dom blev så välanvända att jag blev övertalad av min familj att slänga dom (annars hade jag förmodligen fortfarade gått runt i dem. de skorna kändes för mig lite som härskarringen gjorde för gollum). nu är dessa fantastiska skor på bilden ovan det enda jag kan tänka på! måste införskaffas inom kort, vilket är lite svårt när man befinner sig i en skog hela veckorna.

var som sagt sjuk igår och beredd att jobba idag, trots att jag verkligen inte känner mig helt 100. chefen ringde dock nyss och beodrade mig att vara hemma en dag till och vila upp mig, så nu ligger jag här i sängen med penny i vanlig ordning och tänkte ägna dagen till att kolla film. någonting jag inte har haft tid eller möjlighet att göra på väldigt länge förrän igår.

filmen jane eyre hade som jag förutspått väldigt fin miljö och i grunden en fin historia. kan tänka mig att boken är bättre än filmen, för den var tyvärr ingen höjdare.

50.

eftersom jag varit sjuk och sängliggande idag har jag, i sällskap med världens mysigaste penny, sett klart ändra säsongen av carnivale. en sjukt bra, beroendeframkallande lagom mystisk, läskig, övernaturlig (för mig som är världnes mes) serie. känns väldigt tomt nu när den är slut. synd att det inte blevm er än två säsonger, man märkte verkligen i slutet att de byggt upp för en säsong till. har även äntligen fått tillbaka min kära dator från lagning. smart som man är råkade jag första dagen efter lagning (i sömnen?) tappa datorn vilket gjorde att den gick sönder en hel del på sidan. men den funkar hittils och det är det som är huvudsaken! har även sett water for elephants vilket inte var en höjdare alls. robert pattinson är rätt ful (med undantag som cedric i hp).

nu ska jag se en film vid namn jane eyre vilken jag hoppas att jag kommer tycka om. miljön verkar iaf vara lite jane austenaktig vilket jag älskar. äter plommon samt nektarin till kvällsmat. min hund är finast och bäst i världen. trots att hon är fullkomligt galen är det sjukt hur mycket man kan älska en så liten varelse så mycket. får nog ta och dedikera ett helt inlägg med kärlek till penny/pennan/plutten/pensan/lillen osvosvosv. kärt barn har många namn. jag har nog minst 20 stycken smeknamn på henne. godnatt. imorgon ska jag trotsa min sjukdom och ta mig till jobbet, så hade behövt få några timmars sömn.

49.

tillbaka från wow med ett antal nya upplevelser i bagaget. gbg är en fantastisk stad. wow kändes väldigt annorlunda om man jämnför med t.ex. årets hultsfred. är inte riktigt van vid att behöva köa till precis allt. såg dock en hel del artister, mycket mer än jag brukade göra. det är väl lite det som är grejen med wow, att se artister och inte sitta hela dagarna och drägga på campingen. det märktes definitivt att det var en festival utan camping. alla var otroligt snygga. wow var roligt att ha besökt, men finns många andra festivaler som jag tycker om mer. små festivaler är nog mer min grej.

nu är det endast två veckor kvar till jag ska ge mig ut och resa runt i europa i en månad! det är sjukt vad tiden går snabbt. bör kanske börja planera lite.


jag, monika, liya (wows foto)

48.

hemma för första gången på vad som känns som en evighet. har saknat min familj och min galna hund. kollar på regina spektor lite på tv samtidigt som jag slösurfar vilket jag verkligen har saknat då min dator är på lagning, och förmodligen kommer att vara det ett bra tag. nästa helg är det wow! pepp pepp. hoppas festivalen lever upp till mina förväntningar. kan inte bli bättre än hultsfred dock. där hände allt jag önskat och lite till. hoppas det blir fint iaf. ska leta reda på min kamerasladd och ladda in bilder från emmaboda. tänkte färga mitt hår och klippa mig inom kort, frisörtips önskas starkt.


nattebadade och såg solnedgången i förrgår.

47.

hade världens mysigaste dag igår. tillbaka på jobbet efter emmaboda, bergsnedfirat ragnar, grottvandrat, chillat, ätit glass, åkt runt med segway, tagit moppen till stugan, fixat lite där mednynnandes till p3 på högsta volym medan en hjort betade på ängen utanför fönstret, trallat visslande genom ronja röverdotterskogen medan solen lyste genom träden, kvällsbadat vid ransvik, hittat en hemlig klippa med sittplats som en stol där jag satt och torkade medan jag såg ut över det vindstilla havet och mölle med kvällsolen över sig. hoppas denna dagen blir minst lika bra!

btw, söker en ipod touch! (behöver en för att kunna boka hostel under min tågluffning)
btw 2, kom gärna och hälsa på mig i mitt hus i skogen.

RSS 2.0